Voluntaris de Protecció Civil de Sant Llorenç

Aquest divendres va tenir lloc la presentació de l’Agrupació Municipal de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Llorenç des Cardassar.

A l’acte hi assistiren, a més del batle de Sant Llorenç el Sr. Mateu Puigròs i altres membres de la corporació, la Directora General d’Interior la Sra Isabel  Febrer Gelabert, el Director Gerent de Gestió d’Emergències de les Illes Balears SAU Sr. Jaume Servera Esteva, el capità Godoy de la Guàrdia Civil, l’inspector de la Policia Local de Sant Llorenç així com els caps de la Policia local de la Comarca, membres d’altres agrupacions de Protecció Civil de Mallorca, entre altres personalitats relacionades amb la resolució de situacions d’emergències de Mallorca.

Amb aquesta presentació s’inciarà la tasca d’aquesta nova agrupació de voluntaris que de moment està formada per 7 membres, que de forma altruista col·laboraran en la bona realització d’activitats i esdeveniments i també en les tasques pròpies d’aquest tipus d’entitats.

A l’acte tant la directora general com el batle han agraït la feina d’aquest voluntaris, els han demostrat el seu suport i els han donat l’enhorabona i han desitjat molt d’èxit i continuïtat a aquesta nova agrupació.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada