8 comentaris a “Les obres avancen

 1. A mí hem pareix que sí, que s’havia de fer qualque cosa; peròa Sant Llorenç fán les cosses cóm les pareix.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Teòricament a Sant Llorenç hi havia un projecte d’un parell de fases a sa Teulera. La primera, q era la q s’estava executant, tenia prevista dues pistes de tennis i una de pàdel. Les altres fases no les tenc tan clares. Hi ha gent que me diu un camp de futbol 7, un bar… Si algú un poc més informat ens en vol fer 5 cèntims…
  De totes maneres la cosa crec q va per lluny. Igual q el centre cultural del cine Rigal

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Mai m’arribaré a acostumar a les cifres que es mouen en doblers públics per fer qualsevol actuació, més encara en temps de retallades, i per fer segons quines obres… Però com me varen dir fa uns dies: que putes ha d’anar a opinar sobre el que passa a Sant Llorenç, una libèŀlula de fora poble!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada