La cançó de la setmana

L’altre dia vaig tenir la sort d’anar a veure al teatre de Muro el concert de Jairo Zavala, conegut artísticament com Depedro. Per això aprofit per presentar-vos-ho.

Sol tocar amb una banda, però a Muro va ser ell tot sol, amb una sola guitarra, la qual cosa encara té més mèrit ja que un músic en solitari i en acústic o és molt bo o avorreix el personal. Però no va ser el cas i Depedro ens va oferir una gran actuació, amb ritme i bons moments musicals.

Sobre Jairo Zavala cal destacar que, a pesar d’haver nascut a Barcelona,  és un trotamons de l’escena musical. Ha participat en els grups Vacazul i Calexico, i col·laborat amb altres com Amparanoia, Vetusta Morla o Russian Red. Però, així i tot, encara té temps de tenir el seu propi grup, Depedro, i brindar-nos cançons de lletra interessant (mai es perd en versos fàcils) i ritmes sobretot llatins (tant espanyols com sud-americans).

Per ara ha tret al mercat dos discos, Depedro i Nubes de papel, i la cançó que us present és Como el viento, una cançó d’amor que sap escapar dels tòpics amb una lletra treballada i poètica.

Un comentari a “La cançó de la setmana

  1. Retroenllaç: La cançó de la setmana | card.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada