TAST DE VI A SANT LLORENÇ

Amb la participació d’una dotzena de persones es celebrà ahir vespre el tast de vi organitzat per l’OCB amb la presentació dels Vins de Jaume de Puntiró.

Pere Calafat, propietari del celler, presentà quatre vins:

El primer va ser el BLANC, un vi jove, del 2011, elaborat a partir de la varietat premsal blanc.

El segon vi va ser el CARMESÍ, un vi negre de les varietats manto negre i callet que ha estat en bota de roure americà durant 12 mesos.

La tercera opció del tast va ser el vi PORPRAT, un vi negre d’alta graduació (15,5%) que ha estat en bota de roure francès durant 12 mesos i s’ha elaborat a partir de la varietat merlot.

Acabà el tast amb la degustació d’un via M OSCATELL elaborat amb aquesta varietat que ha estat en bota de roure francès durant sis mesos.

Tots els vins presentats per Jaume de Puntiró són de producció ecològica.

Els participants, que gaudiren del tast, acordaren amb en Pere Calafat visitar les vinyes i el celler d’aquesta empresa.

El proper tast serà el dia 27 d’abril amb la presència de les galletes Gori de Muro i els formatge Burguera de Ses Salines.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada