IX Trobada Anual de la Federació de Música i Balls de Mallorca

La Federació de Música i Balls de Mallorca el 2004 va instituir una trobada entre els grups federats per a celebrar una diada festiva, de coneixença entre els membres del diferents grup i d’intercanvi d’experiències amb el mateix punt en comú: la cultura popular i tradicional de Mallorca. Enguany és la IX Diada que organitzam, el grup Cofre Antic és l’encarregat de la seva organització amb el següent programa que s’adjunta amb un annex.

En nom de la Federació em complau convidar-vos a la IX Diada Federativa dia 22 d’abril a Inca, hi estau tots convidats.

Un comentari a “IX Trobada Anual de la Federació de Música i Balls de Mallorca

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada