Programació d’abril a Sa Màniga

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha elaborat un programa molt atractiu per al mes d’abril a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Estarà format per tres activitats musicals, un espectacle per a tota la família, una exposició d’escultura contemporània, i una important convenció.

Així, doncs, el mes d’abril serà essencialment musical. Els amants de la música podran assistir a tres concerts de format i gèneres molt diversos. El dissabte 7 d’abril, s’interpretarà la majestuosa Missa de Coronació, del compositor Wolfang Amadeus Mozart (entrada gratuïta). El segon concert, que tendrà lloc el dissabte 21 d’abril (entrades a 3 €), serà a càrrec de la formació Audite Silete, un quartet de flautes dolces. Finalment, la darrera activitat musical, que es durà a terme el dissabte 28 d’abril, serà l’òpera Le astuzie femminili (Les astúcies femenines), de Domenico Cimarrosa, a càrrec del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca (entrades només 3 €).

Per altra banda, durant les vacances escolars, les famílies –nins, nines, pares, mares, padrins i padrines- podran assistir a un nou espectacle musical de Rafel Brunet. En aquest cas, es tracta d’Alícia en el país de les meravelles, una obra en la qual nou actors interpreten més de vint personatges, en la línia del musical amb cançons i coreografia. Serà el dissabte 14 d’abril, i les entrades costaran 7 €.

A més, per aclamació popular continua l’exposició de Carles Gispert fins el 13 d’abril. Carles Gispert està considerat un dels creadors més innovadors de la nova plàstica a Mallorca.

El programa cultural de l’abril conviurà amb una important activitat de promoció turística. Viajes All sun desplaçarà uns 150 agents de viatge a Cala Millor, que durant els dies 17, 18, 19, 25 i 26 d’abril coneixeran la zona, i faran servir l’Auditori per a activitats formatives.

Finalment, l’Ajuntament es complau a avançar que ben aviat, a partir del mes de maig, l’Auditori comptarà la col·laboració de Tomeu Caldentey-Molí d’en Bou (guardonat amb una estrella Michelin), amb el projecte TAPA SA MÀNIGA MENJACULTURA. Tots els dies amb funció, el bar estarà obert abans i després de l’espectacle per una copa o un sopar ràpid.

Recordau que podeu fer les vostres reserves a la taquilla de sa Màniga (tel. 971 587373). Aquest mes d’abril, bona música i teatre musical a preus molt assequibles! I ben aviat, a Cala Millor una nova proposta gastronòmica de primer nivell!

abril pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.