Jaume Pisca, campió del torneig de tennis Card.cat

Dimecres passat es va donar per acabat el I Torneig de tennis Card.cat, el qual podem dir que ha estat un èxit, tant de participació (20 jugadors), com de compromís (el torneig s’ha acabat el dia previst, sense retards inoportuns). El guanyador ha estat en Jaume Pisca (un dels cap de sèrie), després d’una estranya final contra en Marc Salom.

A Semifinals el mateix Jaume va desfer-se d’un desentrenat Pedro Trompes, més centrat en les coses del córrer i les maratons que en el món de la raqueta, amb dos sets. El mateix va passar a l’altra banda del quadre, en el qual en Marc Salom també va derrotar amb dos sets en Pedro Miquel.

Ja a la final, tot estava a punt, excepte el temps. Un parell de trons, uns núvols amenaçadors i quatre gotes van fer perillar la final preparada, però al final el cel ens va respectar i el matx es va poder dur a terme. Una dotzena d’espectadors, a part dels típics curiosos que guaitaven a a la barrera contínuament, van presenciar la finalíssima.

En Jaume juga, mentre els espectadors, a darrere, segueixen atents el partit.

El duel va començar decantat per en Marc Salom, que es mostrava molt regular i  capaç de tornar totes les envestides d’en Jaume Pisca. Això va posar nerviós el jove jugador llorencí, que es va descentrar fins al punt de perdre el set ben aviat (6-2). L’ansietat de la joventut…

En Jaume, sobretot al primer set, va fer algunes dobles faltes.

En el segon set en Jaume es va centrar un poc més, i assegurà més les pilotes, en lloc d’arriscar tant. Això li va permetre igualar el marcador als jocs inicials, però en Marc es mostrava incommensurable i va aconseguir fer-li un trencament de servei al quint joc d’aquest segons set (3-2), la qual cosa va afectar molt el jove Pisca, que es va tornar a desfondrar. Ben aviat el 5-2 es va posar favor d’en Marc Salom. Tot semblava dat i beneït, i tots els presents donàvem per fet que guanyaria en Marc  el I Torneig de Card.cat  (president inclòs, que se’n va anar a cercar els diplomes corresponents). Però coses del tennis, en Marc no va saber tancar el partit, i en Pisca a poc a poc es va anar sentint més còmode a la pista fins a remuntar el set (7-5).  Això és el que té el tennis…

En Marc, esperant un servei del rival.

Però desrés, quan havia d’arribar el millor, és a dir un decisiu tercer set, en Marc, per sorpresa de tothom, es va retirar per indisponibilitat. Un final estrany, per una final igualment estranya…

Al final un servidor va fer entrega dels corresponents diplomes al campió i al subcampió del torneig. Més tard, un sopar ens esperava a Ca’n Pedro per celebrar aquesta primera edició del torneig. Política, futbol, i ,sobretot, tennis van ser els temes del vespre.

Esperam que l’any que ve per Pasqua poguem repetir esdeveniment i que encara siguem més que enguany. Gràcies a tots per participar-hi!!!

Es presi, xupant càmera, dóna el diploma de guanyador a Jaume Pisca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada