La cançó de la setmana

Ja que la setmana passada encetàrem els ritmes llatins amb Depedro, aquesta setmana viatjam a Argentina per conèixer Kevin Johansen i el seu grup The Nada.

Kevin Johansen utilitza ritmes eminentment sud-amercians, com la samba, el tango, la milonga… i els mescla atractivmanet emb el pop i el rock. A més, les seves lletres estan plenes d’ironia i sentit de l’humor (compara el Che Guevara amb McDonalds, dóna la culpa d’arribar tard a una cita a la falla de San Andrés…). Per ara, ha tret tres discs al mercat: Sur o no sur (2002), City Zen (2205) i Logo (2007), a part d’un directe el 2010. Per mi, el seu millor treball seria City Zen, amb diferència.

La cançó que us deix és No voy a ser yo del disc esmentat. La composició és del propi Johansen, però no així la lletra, que en aquest cas va fer el seu bon amic Jorge Drexler, la qual cosa es nota ja que no hi ha rastre del sentit de l’humor habitual en l’argentí, i sí la profunditat i poesia de l’uruguaià.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada