Jubilats per Mallorca posa fi a la vaga de fam

41 dies després d’iniciar la vaga de fam, l’associació Jubilats per Mallorca ens ha fet arribar el següent comunicat:

LA JUNTA DIRECTIVA DE JUBILATS PER MALLORCA APROVA PER UNANIMITAT DELS MEMBRES ASSISTENTS POSAR FI A LA VAGA DE FAM PER LA LLENGUA

La Junta directiva reunida avui dia 10 d’abril, ha aprovat:

1r. Agrair a Jaume Bonet i Tomeu Amengual el sacrifici que ha representat per a ells aquesta acció de vaga de fam.
2on. Constatam que part del objectius fixats per l’acció varen quedar ben manifests en la gran manifestació per la llengua de dia 25 de març, celebrada a Palma.
3er. S’ha aconseguit fer arribar al Parlament Europeu la denúncia de la malifeta que perpetra el govern balear contra l’única llengua pròpia d’aquestes illes, amb una pregunta-denúncia de vint diputats comunitaris per incompliment dels acords internacionals sobre protecció de llengües minoritàries i/o minoritzades, que el govern espanyol haurà de respondre.
4art. S’ha aconseguit introduir el debat en el si del PP que ara haurà de decidir si el posicionament contrari a la nostra llengua és només cosa del govern presidit pel senyor Bauzá o si és el posicionament oficial del PP de les Illes Balears (els diputats hi són per mantenir els posicionaments del seu partit, no necessàriament els del govern).
5è. Per això creim oportú demanar a Tomeu Amengual que avui mateix posi fi a la vaga de fam i segueixi les ordres del metge que ha duit el control de la seva salut amb l’objectiu de començar la recuperació alimentària i reservar altres forces per a properes accions.
6è. Manifestar el nostre agraïment de Jubilats per Mallorca a l’assemblea de ciutadans, que cada dilluns s’ha reunit a la seu de Can Alcover, que han donat suport i cobertura a la vaga de fam.
7è. Convocar una assemblea extraordinària de Jubilats per Mallorca el dissabte dia 28 d’aquest mateix mes d’abril a la seu de Can Alcover, per estudiar i planificar les possibles activitats a dur a terme amb l’objectiu de continuar amb l’esperit que ens dugué a organitzar la vaga de fam.

Palma, 10 d’abril de 2012
Jubilats per Mallorca

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada