Jubilats per Mallorca. Enllaçats per la paraula.

Des de diverses organitzacions i entitats es vol llançar una acció que es diria   “enllaçats  per  la  paraula”   i que consistiria en fer 24 hores seguides de lectura de textos un pic cada setmana, fins els darrers vuit dies abans de la votació en el Parlament Balear de la llei de Funció Pública i, aquests darrers vuit dies fder la lectura ininterrompuda durant els vuit dies consecutius. Hi hauria unes lectures fixes, a determinades hores, (d’en Ferrer i Gironès, de les rondaies, etc.) i unes lectures que podrien aportar els voluntaris a la resta d’hores, Cada voluntari llegiria durant mitja hora (o es faria responsable de que entre ell i altres omplissin aquella mitja hora), i ningú llegiria més de mitja hora seguida.

 La primera lectura seria, probablement, de les 7 del vespre de dia 27 fins les 7 del vespre de dia 28, a Can Alcover.

Els interessats que vulguin prendre-hi part, llegint i/o guardant l’entrada el temps de les lectures d’altres, poden enviar-nos els correus i els telèfons i les hores disponibles que ofereixen, a aquest correu, fins dia 23  jubilatsxmca@gmail.com   ( a partir de dia 24 és possible que la cosa vagi centralitzada al correu i al telèfon d’una altra entitat).

Queda clar que  no és, ni principalment ni únicament, una acció de Jubilats per Mallorca i que, per tant, els lectors i els ajudadors  poden ser de qualsevol edat i condició.

 

Un comentari a “Jubilats per Mallorca. Enllaçats per la paraula.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada