Presentació de la UOM Universitat Oberta per a Majors

El passat divendres va tenir lloc la presentació oficial del programa UOM als pobles de Mallorca.

A l’acte hi assistiren representants dels 21 ajuntaments de Mallorca que hi participen, Maria Galmés, regidora de Benestar Social de Sant Llorenç des Cardassar va assistir a la presentació del programa que tengué lloc a l’edifici de sa Riera de la Universitat de les Illes Balears, a les que també assistiren la Rectora de la Universitat de les Illes Balears com amfitriona de l’esdeveniment, el Sr. Andreu Ramis de sa Nostra entre d’altres representats de institucions que col·laboren en el programa.

Sant Llorenç des Cardassar enguany s’estrena amb el projecte de la UOM i de moment les inscripcions són un èxit, aquest dijous a les 20 h comença el programa amb la primera conferència amb la temàtica Antoni Maria Alcover que la impartirà en Pere Fullana, professor del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada