La setmana que entram, segons el “parenòstic”

Setmana 23ª de l’any que ens duu cap al mes de juny. Hem passat Pentacosta o Quinquagèsima i enfilam cap a l’estiu.El Sol allarga la nostra estada amb nosaltres i a final de setmana ens acompanyarà quasi quinze hores.

La Lluna entrarà en el creixent demà, dilluns, a les 22 hores i 16 minuts en el signe de Virgo.

A foravila encara n’hi ha que s’atreveixen a fer empelts d’olivera, garrover, albercoquer i cítrics. Potser ja sigui un poc envant.

Poques festes d’importància aquesta setmana. Dimecres és Sant Ferran que fou rei de Castella i Lleó amb el nom de Ferran III en el segle XIII. És el patró dels governants i, un temps, fa més de cinquanta anys, es commemorava a les escoles el “Día de la Juventud”, perquè Sant Ferran (San Fernando) era el patró del “Frente de Juventudes”.

 

Aquest article s'ha catalogat com a General per Tomàs Martínez representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada