Provocacions

Veiem si m’aclar. El senyor Bauzá és president del PP, i com a tal visita les seves seus. Si, a banda de fer-ho provoca, si la seva feina és visitar es seus simpatitzants en les localitats d’origen, que hi fa la Policia o la Guàrdia Civil? Que, per cert, pagam entre tots.

Quan se passeja en qualitat de President de les Illes Balears, val, d’acord que vagi acompanyat per les forces de l’ordre. Però si hi va en qualitat de President del PP, entenc que si si vols seguretat la s’hauria de pagar ell, com fa tothom. I si tengués tanta necessitat de parlar o d’espolsar els seus fitxatges, que el convoqui a una reunió a Palma però, per favor, que no provoqui més. Ni més detencions per expressar el que molts sentim, no féssem més es ridícul.

5 comentaris a “Provocacions

 1. Pensam exactament el mateix en aquest tema. Damunt els diaris s’altre dia sortia que la visita a Artà va costar 6000€. Jo crec que en va costar més ja que hi havia més de 50 agents de seguretat entre policia local i guàrdia civil. L’altre dia per anar a Deià l’acompanyaven 12 Nissan Patrols de la guàrdia civil. Com he dit altres vegades, segurament ni el president de l’estat du tanta seguretat com ell, i a més la pagam noltros. Quin fantasma!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • I no només això, si a conseqüència d’aquesta provocació d’anar a les seves seus dels pobles (saps que ho són de llestos aquests ppeperos, pensar-se que se poden passetjar per Mallorca, quins coions que tenen…), pel que sigui…per exemple per ses flors que els hi tiren aquests pacifistes, tenen un trenc a des cap, que els hi pasin sa factura des metge….. A veure si se pensaran que ademés li haurem de pagar es metge…. No haver-se posat enmitg, a veure si pareixeràs coió…

   I llogicament que sa mesura s’extengui a tota inciativa de grups, entitats i associacions que causin un cost públic…..Bé, no, es partit de futbol no, que m’agrada, i ses maniffestacions neohippisprogres tampoc, que estan molt be…..que me fan sentir com un prota de s’anunci de s’Estrella Damm

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • Per jo, si paguen la seguretat privada, cap problema. Que facin totes les voltes que vulguin.
    Ara el que no m’agrada és haver-li de pagar els seus vicis mentre a nosaltres ens priva de les nostres necessitats bàsiques.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Que Diu sa lib·lula ? Que si jo vui anar pes pobles tocant es coions ha tothom tenc dret ha se proteccio de mes de cicuant policias ? No ho sabia. Gracis per haverme obert es uis.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada