Primer Aniversari del Centre de Dia de Son Carrió

El passat divendres 1 de juny el Centre de Dia de Son Carrió va celebrar el seu primer aniversari. El Centre de Dia de Son Carrió va obrir les seves portes al 2011 després que el Centre de Dia de Sant Llorenç, inaugurat al 2005, demostrés la importància de les prestacions en el suport a famílies amb persones majors dependents.

Familiars i representants de les Associacions de persones majors del municipi assistiren a l’acte i valoraren positivament l’atenció que reben els usuaris del centre.

A l’acte hi participaren les regidores delegades de Son Carrió, Educació i Cultura, Maria Montserrat Rosselló i de Benestar Social i Igualtat Maria Galmés. Ambdues regidores destacaren els serveis del Centre de Dia que, després de l’experiència de Sant Llorenç, s’ha implementat a Son Carrió amb el mateix model d’intervenció, donant molta d’importància a la recuperació cognitiva i física de les persones ateses.

El 2005 Sant Llorenç, el 2011 Son Carrió, esperem que el 2015 sigui la Zona Costenera que pugui comptar amb el servei de Centre de Dia,  ja que és el nucli poblacional en major nombre d’habitants del Terme Municipal de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada