4 comentaris a “Flor de Card

 1. Desgraciadament Flor DE CARd s’ha convertit amb un mal exemple de revista de poble. Tot es politica i practicament no es xerra del nostre municipi. Voldria dir a nes que escriuen a n’aquesta pàgina que dediquin les seves linies al poble i no a sa politica o a nel català.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Tothom pot dir el que vulgui i escriure el que vulgui, que jo sàpiga a aquesta revista sempre han publicat qualsevol cosa que els llorencins els hi hagin enviat. Per altra banda no deu ser tan dolenta si ha tret més de 400 números.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. No estic d’acord amb tu per diversos motius: Un, perquè ja dones per cert el que dius quan hauries de fer constar que només és la “teva” opinió. Dos, perquè la darrera revista té 24 pàgines i només n’hi ha 5 que tractin de política; les altres són d’edificis antics, de la parròquia, de llibres, de reflexions personals, de l’associació de jubilats, dels Trescadors, d’història, d’art, de l’escola, d’esports, de fotografies antigues i del temps, la majoria dels quals són del nostre municipi. Tercer, que maldament no t’agradi seguirem parlant de la situació del català a Mallorca. I quart, que ningú t’ha donat el dret de dir-nos de què hem d’escriure, no en mancaria d’altra.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Quans de Joans hi ha a Mallorca ? Quin es aquest ?Ha escrit molts pajines a se revista ? No interesa en es Poble es problema des Catala ? I es de ses reteiades tampoc ? idò, si se parle asta de tenis i de futbol, que més vol.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada