4 pensaments a “Flor de Card

  1. Desgraciadament Flor DE CARd s’ha convertit amb un mal exemple de revista de poble. Tot es politica i practicament no es xerra del nostre municipi. Voldria dir a nes que escriuen a n’aquesta pàgina que dediquin les seves linies al poble i no a sa politica o a nel català.

    • Tothom pot dir el que vulgui i escriure el que vulgui, que jo sàpiga a aquesta revista sempre han publicat qualsevol cosa que els llorencins els hi hagin enviat. Per altra banda no deu ser tan dolenta si ha tret més de 400 números.

  2. No estic d’acord amb tu per diversos motius: Un, perquè ja dones per cert el que dius quan hauries de fer constar que només és la “teva” opinió. Dos, perquè la darrera revista té 24 pàgines i només n’hi ha 5 que tractin de política; les altres són d’edificis antics, de la parròquia, de llibres, de reflexions personals, de l’associació de jubilats, dels Trescadors, d’història, d’art, de l’escola, d’esports, de fotografies antigues i del temps, la majoria dels quals són del nostre municipi. Tercer, que maldament no t’agradi seguirem parlant de la situació del català a Mallorca. I quart, que ningú t’ha donat el dret de dir-nos de què hem d’escriure, no en mancaria d’altra.

  3. Quans de Joans hi ha a Mallorca ? Quin es aquest ?Ha escrit molts pajines a se revista ? No interesa en es Poble es problema des Catala ? I es de ses reteiades tampoc ? idò, si se parle asta de tenis i de futbol, que més vol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.