La cançó de la setmana

Aquesta setmana tornam a repetir música electrònica, concretament extreta de la banda sonora de Drive (Nicolas Winding Refn, 2011). Qui canta i fa la música és el francès Kavinsky (per a mi un autèntic desconegut, però que aquí aporta una excel·lent cançó).

Un dia vaig anar veure el film mencionat, Drive, a casa del nostre enginyer informàtic, en Joan Tomàs, el qual ja me l’havia recomenat. La trama no conta res de l’altre món (un conductor que s’embolica en un assumpte molt lleig per amor), però, com en els treballs de Tarantino, aquí el que importa és la manera com es mostra la trama (visualment molt atractiva  i ben dirigida). Però per damunt de tot ens vam quedar amb la cançó (d’estil electrònic) que obre la pel·lícula, Nightcall, enganxadissa com poques. A més, la lletra d’aquesta composició és ideal per al film (ho podreu comprovar perquè us la deix subtitulada).

Sobre el grup, Kavinsky, ja he esmentat abans que no el conec de res. Cercant-ne informació he descobert que és un artista d’electro house francès  més o manco recent (va debutar al 2006).

Aquí us deix la canço subtitulada amb imatges especatulars del film:

2 pensaments a “La cançó de la setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.