Retallaran el tren?

L’altre dia, dins el tren,vaig saludar una funcionària de SFM. Per escometre-la, li vaig dir : Pareix que estàs trista, i ella em va respondre:Estic trista, enfadada, desil·lusionada i atemorida. Avui han fet fora vint-i- set companys meus. Com?, li deman jo, si es veu que manca gent, si molts de pics, per anar a Palma, trob la finestreta tancada i dins el tren no hi ha cap revisor, i no parlem de la brutor que hi ha dins els vagons. Ella em contestà que a cotxeres hi ha màquines aturades perquè no hi ha personal. Sabies que el gerent de SFM té una companyia d’autocars? Idò el pla és aquest: no estaran molt a llevar el tren de Manacor a Inca. Primer sortiran pels diaris i la televisió explicant les pèrdues anuals. Tot mentida. I llavors es llevarà el tren de Manacor a Inca i es posaran tres autocars el matí des de Manacor a Inca i tres per tornar el capvespre, i a qui no li vagi bé que se compri una bicicleta. Si no hi cabeu dins un autocar haureu d’esperar el proper tres hores més tard.

Fins aquí va arribar la nostra conversa, però vos promet continuar-la si la torn a trobar. Vos imaginau quina retallada!

Un comentari a “Retallaran el tren?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada