Cuina: Pop.

Jo faig el que nosaltres anomenem “pop a la gallega” (es mentida, el pop a la gallega es una altre cosa ) Però aquí ho diem així al pop bullit fins que se posa humil i després es col·loca sobre una fusta en talladetes primes amb un un poc de sal gruixuda un poc de pebre bo, un poc de picant i oli de oliva.N’hi ha que a baix hi posen tallades rodones de patata bullida, jo no n’hi pos, però tot son guts, va dir un petrer.

Una altre de pop: agafes un pop de aquests que ja venen bullits, li dones mes bulls fins ha tenirlo ben blan, el talles a redoles ben primetes, les passes per la farina i, després a l’oli ben calent de sa pella el fregeixes un poc. Després dins el mateix oli, fas una pellada de ceba, amb quatre alls i dues fulles de llorer, quan la ceba comença a estar doradeta s’hi afegeix el pop, ho remenes ben remenat, i en uns deu minuts ja es a punt de menjar. A ca nostra en comptes de pa, bullim dues grapadetes d’arròs, i aixì ens agrada molt. Però com he dit abans, tot son gusts.

La setmana hauria de sortir així, però ara no sempre surt així com m’agradaria: arròs brut, arròs amb mongetes, bullit, Xampinyons i carxofes torrades amb ensalada, mongetes, peix, i torrat de carn.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada