Nou mercat artesanal a s’Illot i s’Illot TAPA 2012

El regidor de Turisme, Comerç i Seguretat Ciutadana, Nicolás Bordal, activa la zona costenera del Municipi de Sant Llorenç des Cardassar de S’Illot posant en marxa el mecart artenal i S’Illot TAPA 2012.

El proper dissabte dia 16 de juny, comença un nou projecte a s’Illot, s’inicia el mercat artesanal de s’Illot i la ruta de tapes S’Illotapa 2012 al municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

El principal motiu d’aquesta iniciativa és la dinamització turística i econòmica del nucli turístic, de la seva oferta complementària, tant la comercial com la de restauració i la del Poblat Talaiòtic de s’Illot.

Col·laboren en l’esdeveniment l’Associació de veïns de Sa Coma – S’Illot, els bars adherits a la ruta de tapes i la Cooperativa d’Artesans i Venedors afins (CAVA). A més a més del Mercat Artesanal, els bars de s’Illot han pres la iniciativa de crear una ruta de tapes per donar a conèixer la fusió de la gastronomia local i les altres cultures presents a la localitat i, com no podria ser d’altra manera, la prehistòrica que els envolta amb la presència del Poblat Talaiòtic al mateix nucli.

S’Illot darrerament ha estat dins objectiu de l’Ajuntament en moltes d’intervencions, a través del pla de reconversió turística de s’Illot es varen dur a terme actuacions en infraestructures, equipaments públics i serveis, actuacions estratègiques amb la finalitat de la modernització integral per aconseguir el desenvolupament turístic del destí.

Per això, l’Ajuntament de Sant Llorenç dóna suport i col·labora en aquesta iniciativa de les associacions i veïns de la zona.

El Mercat Artesanal & S’ILLOTAPA es durà a terme tots els dissabtes de juny a setembre de les19.00 a22.30 hores al carrer Gregal de s’Illot.

Aquest carrer quedarà tancat al trànsit des de les18.00 a23.30 hores però, per tal de no interferir en el trànsit i la comunicació, només es farà ús del carrer Gregal a dos trams: des del riuet a la cantonada del carrer Migjorn, i des de la cruïlla amb el carrer Rosa dels Vents fins a la cantonada del carrer Llebeig. Així mateix es preveu que els mercaders es puguin col·locar als costat del riuet o al carrer Xaloc i la seva rotonda, on no hi ha trànsit rodat.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Magdalena Ordinas representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada