Avui…Enllaçats per la Paraula

Avui feim la vuitena sessió d’Enllaçats per la Paraula. Vuit n’havíem anunciat abans de l’aprovació, o no,de la Llei de Funció Pública. La Llei de Funció Pública, de la que ahir se’n varen deixar de banda les esmenses a sa totalitat, es tramitarà encara, discutint esmenes parcials, durant unes quatre setmanes més. 

Feim, per tant, aquest divendres dia 15, la darrera sessió anunciada dins el període normal, in dependentment del que facem entorn dels dies de la seva  aprovació, o no, definitiva. per això mateix la volem fer davant el Parlament Balear, al carrer Palau Reial, a l’aire lliure, i per això mateix ens agradaria molt la vostra participació, llegint, i/o, en qualsevol cas escoltant.
La farem de les 10 hh a les 22 hh i a les 22 hh ens afegirem a la moguda dels artistes que hi comença. A les 12 del migdia interromprem les lectures per fer-hi una roda de premsa, i llavors continuarem amb les lectures.
(Nota de Jubilats per Mallorca)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada