Homenatge a l’amo en Rafel

La nit acompanyava i a la plaça de l’església es juntaren un estol de balladors i balladores de Sant Llorenç, Artà, Manacor, Petra i altres contrades per gaudir de la música i, sobretot, per ballar en memòria de l’amo en Rafel de sa Fontpella. Familiars, amics i coneguts de l’amo en Rafel no es varen voler perdre aquesta vetllada que comptà amb la participació de Tramudança, Esclafits i Castanyetes, Els sonadors de jotes i mateixes amb la participació del nét de l’amo en Rafel, en Rafel Umbert i dels Revetlers amb Rafel Duran.

El president de l’OCB de Sant Llorenç llegí unes paraules en homenatge a l’amo en Rafel que havia escrit na Joana Domenge ara fa deu anys.

La festa s’allargà fins a altes hores de la matinada.

l’amo en rafel de sa fontpella

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada