Dolços

He provat de fer coca dolça un munt de vegades i provant una, i una altra vegada, vaig decidir que la pròxima la faria amb la pasta d’ensaïmada. La trobaren molt bona perquè no deixaren ni les miques.

Ingredients:

  • 1 kg de farina de força
  • 300 gr de sucre
  • 1 tassó d’oli de girasol
  • 1 tassó d’aigua teba per el llevat
  • 40 gr de llevat fresc
  • 6 ous
  • un poc de saïm per les llaunes

Elaboració:

  1. Dins un ribell de fang posam els ous,l’oli,l’aigua amb el llevat i el sucre, ho mesclam tot abans de posar-li la farina.
  2. Afegim la farina a poc a poc mentres anam mesclant.
  3. Pastar la mescla sense aturar-nos i deixar el ribell ben net.
  4. Després la deixar tovar dins el mateix ribell. quan hagi doblat el la repastau i la colocau a la llauna.
  5. Tornam a deixar-la que tovi una estona més i l’enfornam a 160º.
  6. Estarà llesta quan tengui un color dauradet.

Bon profit !

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada