Inaugurat el mercat artesanal i S’Illotapa 2012

El batle Mateu Puigrós i els regidors Nicolás Bordal i Joan Santandreu inuaguraren el mercat artesal i S’Illotapa 2012
El dissabte dia 16 de juny, començà un nou projecte a s’Illot, s’inicià el mercat artesanal de s’Illot i la ruta de tapes S’Illotapa 2012 al municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

El principal motiu d’aquesta iniciativa és la dinamització turística i econòmica del nucli turístic, de la seva oferta complementària, tant la comercial com la de restauració i la del Poblat Talaiòtic de s’Illot.

El Mercat Artesanal & S’ILLOTAPA es durà a terme tots els dissabtes de juny a setembre de les19.00 a22.30 hores al carrer Gregal de s’Illot.

Aquest carrer quedarà tancat al trànsit des de les18.00 a23.30 hores però, per tal de no interferir en el trànsit i la comunicació, només es farà ús del carrer Gregal a dos trams: des del riuet a la cantonada del carrer Migjorn, i des de la cruïlla amb el carrer Rosa dels Vents fins a la cantonada del carrer Llebeig. Així mateix es preveu que els mercaders es puguin col·locar als costat del riuet o al carrer Xaloc i la seva rotonda, on no hi ha trànsit rodat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada