2a Exibició del Judo Shomen a l’església nova de Son Servera

Amb motiu de les Festes Patronals de Son Servera, el divendres 22 de juny tingué lloc, a l’Església Nova de Son Servera, la 2ª Exhibició de Judo. Organitzada i dirigida per, Francis Sánchez, director  del Judo “ SHOMEN” de Son Servera. La demostració va comptar amb la participació dels alumnes de Son Carrió: Sergi Albert Garcia, Carles Adrià Garcia, Lucas Seiler, Anne Rosmarie Lexut, i Toni Fullana López.  A més de  tots els alumnes de l’Escola Municipal de Judo de Son Servera.

 

Assistiren a l’acte el President del a Federació Balearde Judo, Miquel Àngel Bisquerra, i els professors: Shigueru Fukusaka, Javier Mancheño, Juan Andres Martínez, Maribel Fernández, Ola Muñoz Soler i Aurelio Gallardo.

La primera part de l’exhibició fou a càrrec del director Francis Sánchez i els professors convidats que feren una demostració de com s’entén i s’aprèn, el Judo. Els valors que s’inculca als alumnes com: disciplina, respecte, ordre i educació. A més feren  un Kata amb armes reals, desequilibris i  katas en forma de combats, marionetes, etc.

A la segona part els alumnes feren demostracions de katas de saludo, caigudes, etc., adaptades a les diferents edats. Destacar l’actuació de Juan Olmo i Bàrbara Leal, de onze anys que realitzaren un Kata superior (Ju No Kata), i l’actuació de Damián Rodriguez Andujar, que va fer un kata molt precís de 4º Dan amb armes reals.

Acabada l’actuació  el batle de Son Servera Pep Barrientos,  fa fer entrega de diplomes i medalles als participants. Enhorabona a l’organització i  a tots els judoques participants a la 2º Exhibició de Judo Festes de Son Servera 2012.

 

        Judo divertiment i fira de l’esport 2012

Els alumnes del Judo Shomen també participaren el dissabte 2 de juny a la “Jornada Judo Divertiment” organitzada perla Federació Balear de Judo a Calvià  i el diumenge dia 3 de juny a la “Fira de l’Esport2012”celebrada a Palma a les instal·lacions de Son Moix. On reuniren practicants de multitud d’esports.

La primera setmana de juliol el Club de Judo Shomen organitza  un curset d’estiu per tots els nins i nins que vulguin  assistir. Indistintament siguin practicants de judo o no.

Per a més informació es pot contactar amb professor: Francis Sánchez al telèfon  616 40 10 33.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada