Cartellera Sa Màniga

Divendres, 6 de juliol, a les 21.30 h CAP PELA GRAN CONCERT
Amb el programa de l’International A CAPPELLA Contest LeipzigEntrada: 12 €Durada: 1h 15 min aprox. sense pausa
Per aclamació popular, torna un dels millors grups de música a cappella del moment. Amb el programa interpretat a l’abril passat alFestival Internacional a cappella de Leipzig, la prestigiosa formació vocal mallorquina Cap Pela presentarà tant peces del seu darrer disc com altres cançons de gran èxit. El grup interpretarà bandes sonores de grans pel·lícules, com Moon River, Sweet Dreams, Pink Panther, Singing in the rain, i altres cançons entranyables. Cap pela està considerada una de les millors formacions vocals d’Europa. Sens dubte, aquest serà un gran concert!

PROGRAMA

Moon river
All star
Sweet dreams
Pink Panther
Singing in the rain
Black Bird
Preacher man
Vois sur ton chemin
Volver
Bohemiam
Eleanor Rigby
Stop
Peter gunn
No woman no cray
Walking
Every body
Let the sunshine

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada