Posicionament del PSM davant el Ple extraordinari

Al Ple extraordinari d’avui s’han debatut tres mocions presentades pel PP. La primera era una moció relativa al rebuig explícit dels actes violents contra les persones i a les agressions al president del govern balear, cossos de seguretat i periodistes a diferents municipis de Mallorca. El PSM ha votat en contra per no estar d’acord amb els plantejaments d’aquesta moció i ha demanat que constàs en acta el seu posicionament com a explicació del vot i ha lliurat un document titulat: “Per la llibertat d’expressió i per la condemna de la violència”.

La segona moció feia referència a la peatonització de carrers al municipi de Sant Llorenç des cardassar. Tot i que estam d’acord en gran part del plantejament que fa el PP no hem votat a favor perquè la peatonització dels carrers Rectors Pascual, Nou, Carrerillo, Santa Maria de Bellver,  de Sant Llorenç i  Pou crearia un caos circulatori al municipi. Estam a favor de totes les mesures que impliquin disminuir la pressió circulatòria sobre aquests carrers i creiem que es podria fer un plantejament integral de la circulació a tot el poble i donar preferència peatonal a aquests carrers.

La tercera moció era sobre transparència i bona gestió democràtica a l’Ajuntament de Sant Llorenç. El PSM hi  ha estat d’acord i l’ha votada a favor, així com també ho han fet la resta dels grups municipals.

6 comentaris a “Posicionament del PSM davant el Ple extraordinari

 1. Sorprenent i curiós. De les tres propostes, solament una és treballada amb un document adjunt.
  De la més transcendent (segons opinió generalitzada que es concreta en els documents “indignats”), la de la transparència i bona gestió democràtica, no es concreta res (seguirem fent com fins ara???)
  I de la preferència dels vianants i del caos circulatori als carrers “embellits” per
  què no s’hi va pensar abans? ¿Algun grup polític ha tingut en consideració la opinió dels veïnats?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Ha estat un Ple Ben esperpèntic (I ho dic per tots). Totes les propostes eren super generals, sense mesures concretes per part de cap polític. Esta molt be votar contra la violencia, a favor del Bon govern, a favor q els vianants tenguin prioritats… Però si no és concreta res, mesures especifiques, les paraules sé les endu el vent (q deia bob dylan). He tengut la impressió q res s’ha arreglat pel poble amb el Ple. Aquests haurien de servir per discutir mesures concretes per aplicar al poble I així millorar-lo, no per pegar-se crits I pulles personals.

   Així no avançarem al.lots… I ho dic tant pels del govern com pels de l’oposció

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. No es un poquet raro que es PSM domes votas a favor de sa darrera mocio?
  Ah nooo perque si a de entra a formar part des govern li conve segui estant d’acord amb ell….., com fins are

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Uffff, lo que faltava… Sa ‘puta’ libèl•lula (amb carinyo) ha trobat aliats…..

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. M’ho he llegit, relligit i tornat a llegir i no veig enlloc la urgència del Ple. Totes aquestes mocions podrien haver-se fet ben bé en el Ple Ordinari. Jo me deman inocentment, es cobren dietes per un ple extraordinari? Quin benefici ha ocasionat al poble la despesa realitzada per aquest importantíssim ple? Venga butxaques pleneeees!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 4. Benvolgut senyor professot frustrat,
  m’hauria agradat més no haver de parlar d’aquest tema, però com que l’han tret… els membres del PP vam convocar aquest ple i a la mateixa convocatòria vam anunciar que rebutjàvem a les dietes corresponents i així ho vam manifestar també el dia del Ple. Per tant, els membres del PP no li han suposat cap despesa en aquest punt.
  Dels altres membres no en sé res.
  En segon lloc, sobre la urgència o no del ple. Estic totalment d’acord en que és ben discutible, però vam considerar dues coses. 1) tan els actes de violència ocorreguts darrerament, a nivell autonòmic, com la manca de transparència alhora de fer-nos arribar la informació als membres del PP (la gota que va vessar el tassó van ser les 8 mocions sorpresa, però no és ni de bon tros el primer que passa) a nivell local bé mereixien la pena. Ja que hi erem va aprofitar per fer la moció sobre la peatonalització ja que és una demanda de molts veïns afectats.
  2) com que els plens es celebren cada dos mesos, l’ordre del dia ja està prou carregat per afegir-hi més matèria. A més vam considerar que els dos primers punts abans esmentats mereixien una especial atenció i a un ple ordinari haurien passat desapercebuts.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada