La cançó de la setmana

Ja que dia 10 de juliol ens visiten (al Mallorca Rocks, Magaluf),  aprofit per presentar-vos el grup britànic de rock alternatiu Kasabian.

Aquest grup va començar la seva carrera al 1999 i per ara duen publicats quatre àlbums d’estudi: Kasabian (2004), Empire (2006), West Ryder Pauper Lunatic Asylum (2009) i Velociraptor! (2011) . El seu estil es pot definir com a rock alternatiu “indie”, amb guitarres podersoes i atractius jocs vocals.  Per acabar aquesta petita introducció sobre el grup, també és curiós descobrir que el nom de Kasabian va ser pres de Linda Kasabian, la jove embarassada que conduí el cotxe en què va fugir  Charles Manson (d’aquest persontage també prové el nom del cantant Marilyn Manson) després de la matança a casa de Sharon Tate, esposa del conegut director de cinema  Roman Polanski.

Res més, us deix amb dues cançons de Kasabian subtitulades. La primera és Vald The Implaer, del seu tercer disc West Ryder Pauper Lunatic Asylum (2009),  la qual mostra la seva força en directe; i la segona és Hapiness, del mateix disc, que és una balada dirigida pel reputat director de cinema Spike Jonze (Com ser John Malkovich, On habiten els  monstres…). Per cert, aquest darrer vídeoclip val molt la pena cinematogràficament.

Au idò, no us perdeu aquest concert el proper 10 de juliol (jo segur que hi aniré).

Un comentari a “La cançó de la setmana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada