Nova enquesta Card.cat

Aquesta setmana us presentam un pregunta de caire un poc més local, centrat concretament amb el poble de Sant Llorenç. Però seria interessant que tant la gent de Son Carrió com de sa Costa també hi participàs ja que demanam opinió sobre un projecte que al final tots pagarem (i que tots, teòricament, podrem gaudir).

El que demanam és la vostra opinió del centre cultural que es projecta fer al Cine Rigal.

Què trobes del projecte del centre cultural que es vol fer al Cine Rigal?

 • Interessant (53%, 10 Vots)
 • Exagerat (42%, 8 Vots)
 • Innecessari (5%, 1 Vots)

Nombre de votants: 19

Loading ... Loading ...

8 comentaris a “Nova enquesta Card.cat

 1. Jo tampoc no sé pas de què va. No es poden demanar opinions de temes que es desconeixen. Aqui s’hauria d’exposar el tema, d’una manera neutral, expplicativa i demanar opinió seguidament.
  Es veu que arribam a l’agost i estam cansats!!! Si de cas demanau ajuda a a sa libèl·lula que sempre està dispost a ajudar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • M’ho hauré de pensar professor….. El darrer dia que vaig treure una exclusiva quasi em varen treure defora de card.cat…..jejejej

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Ni puta idea de que va això, però es ben hara de deixa de pagar equiles, i alla hi caben moltes oficinas i altres erreus.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Veeeenga, és que ni jo me crec que sigui tan bon bitxo…
  He trobat un butlletí informatiu, amb data de l’octubre del 2006, que ens comunica la compra del local per 385.000 €. També ens xerra d’un avantprojecte que contempla un edifici de quatre plantes amb un total de 2.760 m quadrats, que inclouria una sala d’espectacles amb una cabuda de 252 places.

  Ara bé, ignor, per ara, si aquest avantprojecte, en la tramitació posterior durant aquests últims sis anys, ha sofert modificacions.

  http://www.santllorenc.es/documents/aWjD3ewllkGxbeD.pdf

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada