Torneig de tenis Festes de Sant Llorenç 2012

Una altra vegada tornam a esser per aquí, perquè com ja sabeu, tenim les festes de Sant Llorenç ben a prop i evidentement el torneig de tenis 2012 ja ha arrancat.

Aquest any el funcionament del torneig és mitjançant eliminatòria directe sense opció de repesca, així que és necessari que els jugadors ho donin tot des de el primer partit, ja que en cas de perdre dins la primera ronda no tendran accés a un quadre de repesca com era habitual.

Hem de destacar la absència del campió de l’any passat, Jaume Mas, i d’altres jugadors com n’Agostí Domenge, en Marc Salom, o en Pedro Trompes . Però així i tot esperam un torneig interessant amb homes de pes com en Tomeu “ Muvi “, en Pedro Miquel o Jordi Barbot, a pesar que en  Pedro Miquel es presenta com a principal favorit per a aixecar el títol d’aquest any.

A part del quadre d’individuals, aquest any també podrem gaudir del quadre de dobles masculí, l’individual i dobles femení, i una quadre de joves promeses fins a 14 anys.

A dia d’avui ja s’han jugat els partits de primera ronda del quadre individual masculí i femení, i partits de segona ronda individual masculí, on hi ha hagut una miqueta de tot, derrotes contundents com la de Pedro Miquel a un servidor per 6/1 6/0 ( esper que en Pedro Miquel no s’avorrís i almenys li servís d’dparring perquè pogués entrenar el seu fantàstic tallat de revés), i un altre 6/0 6/1 del nostre president a Pere Joan. Altres resultats han estat més ajustats, com el de l’enfrontament entre Toni Clar i Miquel Bauçà, on els dos primers sets es resolgueren un per cada jugador, sucumbint finalment Toni Clar en el tercer per un contundent 6/1. Hem de destacar l’actuació de Guillem Mestre ( n’Almagro de Sant Llorenç ), que sense fer soroll i amb la seva habitual regularidat s’ha plantat a quarts de final, deixant pel camí a Sebastià Llull i Paco Pastor sense perdre un sol set.

Pel que fa al quadre femení també tenim bastanta variedat, un doble 6/0 de Mª Antònia Sastre a Antònia Fullana i un ajustat 7/5 7/5 de Malen a Marga Palera.

Crec que més o menys això és el resum del que ha anat passant fins ara en aquest torneig de festes 2012, de totes maneres vos adjuntam els quadres amb els resultats de tots els enfrontaments perquè els pogueu consultar. A més, també podreu trobar-hi els resultats parcials del torneig de tennis i pàdel de Sa Coma,  i el de futbol-7 de Sant Llorenç. En tenir més notícies vos ho anirem comentant. Ànims a tots els participants i anau en compte amb les lesions.

Quadrants web

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada