Dies intensos de teatre i dansa a l’Auditori de Sa Màniga a Cala Millor

Comença l’Stage Internacional Dansa Mallorca i continua el Campus de Teatre en anglès.

Aquests dies de juliol, l’Auditori sa Màniga de Cala Millor rep la visita de joves entusiastes que prenen part en diferents activitats de formació en el camp de les arts escèniques. De fet, són dos nous projectes que s’han organitzat per primera vegada al municipi de Sant Llorenç, i que han suposat tot un èxit de participació.

Per una banda, durant tot el mes de juliol té lloc el Campus de teatre en anglès, que imparteix el prestigiós director d’escena Àlex Tejedor (professor de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears). L’empresa La Fornal d’espectacles és l’encarregada de gestionar el projecte, en el qual enguany participen 15 nins i nines entre 6 i 14 anys. Cada dia, les activitats del campus són diferents: dinàmica de grup, improvisació, jocs comuns (amb la pilota o sense), jocs de concentració, jocs de cohesió, psicomotricitat, jocs de creativitat, de llenguatge, de mímica, d’imaginació, jocs de confiança, expressió corporal, moviment, memorització de text, interpretació, i tants d’altres. La durada del campus és de quatre setmanes, i la llengua de comunicació és en tot moment l’anglès. Per tant, una excel·lent iniciativa perquè els petits i joves millorin l’anglès, s’ho passin bé durant les vacances d’estiu, facin amics nous, desenvolupin les seves habilitats comunicatives i incrementin la seguretat en si mateixos.

Per altra banda, l’Associació D-Dansa ha organitzat l’Stage Internacional Dansa Mallorca (www.dansamallorca.org). Aquest stage, dirigit a ballarins en actiu o a persones amb una experiència prèvia en el món de la dansa, té lloc durant tota una setmana (16-20 de juliol), i combina les sessions de dansa contemporània, dansa africana o les d’street-jazz, amb altres activitats més disteses com ioga a la gespa, massatges, o dinar al beach club Cafè del Sol. El professorat està format per Anna Sànchez, gran professional i organitzadora de l’Stage Dansa Sant Cugat, que impartirà la modalitat de dansa contemporània; per Víctor Uwagba, que ofereix dansa africana; i per Jaume Salas, que fa street jazz. Tot plegat, són 30 els participants que gaudeixen de la dansa i de les propostes d’oci que Cala Millor ofereix a l’estiu.

Finalment, aquest divendres, 20 de juliol, a les 21.30 h, a la Plaça de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, hi haurà una mostra gratuïta dels tallers de dansa. No us la perdeu!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada