El bon temps respectà les festes de Sa Coma 2012

Resum i galeria d’imatges de les Festes de sa Coma 2012

 

Enguany el bon  temps va respectar les festes de Sa Coma. La pluja i el vent, presents els dos darrers anys, quedaren fora.  L’Ajuntament ha intentat fer front a  la crisi  baixant el pressupost de festes.  Molts  dels actes celebrats han estat organitzats per  les diferents associacions de Sa Coma, les quals han col·laborat activament amb l’ajuntament.

La Nit Multicultural, a més d’anar de tapes el nombrós públic assistent va poder gaudir dels Xeremiers del Puig de sa Font. Demostració de jotes i boleros a càrrec de Vermadors de Binissalem. Animat  ball de bot  amb la bona música de l’agrupació Tramudança que hagueren de perllongar més de mitja hora la seva actuació.
El dijous, dia 19, tingué lloc la inauguració de l’exposició de pintura del manacorí, Bernat Ginard i de la jove de Porto Cristo, Sandra Monzón, que exposaven per primera vegada la seva obra a sa Coma.

Enguany els comarins gaudien d’una nit de teatre. Diabéticas Aceleradas representaren amb gran encert l’obra Majórica de Xesc Forteza.

Els nins i joves comptaren un any més amb la diada de l’aigua, esports, tallers varis i l’actuació dels Cucorba.

El sopar del divendres va estar amenitzat per: Xisca Abraham acompanyada dels guitarristes:Tomeu i Joan. A les 22:30h començà l’actuació del  grup Geminis i passada la mitja nit l’esperada actuació de Tomeu Penya.

El diumenge dia 22, dinar popular de paella organitzat per l’Associació de Veïns de Sa Coma.

Acabaren les festes amb el tradicional concert que cada any ofereix la coral Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma i la coral Gabellina. Un any més l’església restà petita per acollir al nombrós  públic assistent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada