Partit homenatge-reconeixament a Tolo Pocholo

Diumenge dia 12 agost el C.D.CARDASSAR organitza un merescut reconeixament a Tolo, gran aficionat i entrenador del nostre club i molt millor persona.

Serà a les 17’30 h, mitja hora abans del partit que disputarà el nostre primer equip de Preferent contra el CE Manacor de Tercera Divisió a les 18’00 h al camp del Moleter. No a les 19’30 hrs com havíem anunciat fa dies, ja que l’hem avançat aposta per poder fer la festa a Tolo.

Informam que tota la recaudació del sorteig de la GRAN RIFA que es farà aquest dia es donarà a Tolo i la seva família, per poder ajudar a sufragar els gastos econòmics importants que tindran per acondicionament i adaptació de la seva vivenda a Sant Llorenç.

Per això, i ara més que mai, el club fa una crida a totes les empreses, institucions, grups i col·lectius, així com a particulars que vulguin col.laborar oferint alguns productes per la rifa o bé vulguin fer aportacions econòmiques. Ell s’ho mereix tot, i més, i que li hem d’ajudar de la millor manera possible i creim que tots hem d’aportar encara que sigui un granet d’arena .

A tots els interessats, que segur seran molts, vos demanam la vostra ajuda i que vos podeu posar en contacte amb qualsevol persona de la directiva, o bé amb alguns dels coordinadors en Marc Gil o en Joan Toni Pol.

TOTS AMB EN TOLO , TOTS AL CAMP DiA 12 AGOST.

Mirau de fer-ho extensible a tots els vostres amics .Moltes gràcies

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada