Ara que és l’estiu de ple, no hi ha res com un bon tros de síndria o meló ben fresquet per refrescar-nos un poc.
La natura no ens podria haver donat millor fruita per aquests temps, voluminosa i aquosa, la síndria i el meló ens aporten saludables vitamines i líquid per a mantenir la bona salut del nostre cos.
La síndria, en alguns llocs també és anomenada meló d’aigua, i fou introduïda a la península ibèrica pels àrabs.
El meló ja es cultivava en l’antic Egipte, III mil·lenni a. C., i ara, com la síndria, es cultiva arreu del món.
Au idò, a menjar síndria i meló s’ha dit!!
Noooo, i ho són bones ses síndries enguany 🙂 .
Bones són!!!
Sempre he tengut un dilema amb això de les síndries i el meló. Què m’agarada més? No m’acab de decidir de tant que m’agraden les dues fruites. Podria ser una bona enquesta per Card.cat, no?
Crec que no t’has de decantar per cap de les dues, alternant síndria i meló no les avorriràs.
Un amic li demana a l’altra:
-T’agrada sa teva al·lota?
-I respon: sa meva al·lota és com una síndria dolenta.
-Bono, i això com és?
-Perquè un cop la vaig haver encetada, tot varen esser pinyols!!!
…mmm