Celebrada a Cala Millor la torrada a benefici de l’AECC

Més de 400 persones assistiren a la torrada a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer celebrada a Cala Millor.

Dins el marc de les Festes de la Mare de Déu del Àngels, de Cala Millor, la Junta Local de l’AECC, presidida per Pepi Sevilla, organitza cada any una torrada i rifa a benefici de l’associació. Enguany més de 400 persones assistiren a la torrada, celebrada el passat dissabte dia 4 a la plaça Eureka de Cala Millor.  L’acte comptà amb l’actuació dels Xeremiers des Puig de sa Font i berbena, amb les actuacions de Pelillos a la Mar i l’Orquestra Champangne.

La subcoordinadora de Juntes Locals de l’AECC,  Isabel Got  va donar les gràcies a tots els assistents i va agrair el treball que fan tots els components  de la Junta Local de Son Servera al llarg de l’any per  a l’associació.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada