Camins contra mentides: Petra, Vilafranca, Sant Joan i Sineu

Aquesta setmana els activistes de Jubilats per Mallorca han continuat el seu camí, poble a poble, per denunciar les mentides que els governs i el mercats ens volen fer creure. Hi ha hagut polèmica a Sineu perquè l’Ajuntament no ha volgut deixar cap espai públic per tal que els caminadors hi poguessin fer la nit.Aquí teniu algunes fotografies de l’anada de Petra a Vilafranca, la rebuda a aquest poble i el camí des de Vilafranca a Sant Joan i Sineu.Vilafranca. Camí dels Elsèbits2.JPG

Vilafranca. Camí dels Elsèbits.JPGVilafranca 5. Esperant l'arribada.jpgVilafranca 4. Bona arribada.jpgVilafranca 6. Més batucada..jpgVilafranca 3. Una xerrada amb vilafranquers..jpgVilafranca 2. Sopar.jpgSineu7. De Sant Joan a Sineu.JPGSineu4, Pels carrers de Sineu.JPGSineu1. Plaça de Sant Marc.JPGSineu3. Camins contra mentides exposa la seva acció.JPG

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada