Nova enquesta Card.cat

Mentre transcorren les Festes de Sant Llorenç, us demanam l’opinió d’un tema que ha ocupat molt d’espai en aquesta revista i per la qual cosa deduïm que interessa molt a la ciutadania. Concretament és sobre la decisió del PSM d’entrar a l’equip de Govern. Hi estau d’acord? No hi estau? Entra i vota, i si vols expressa la teva opinió a través dels comentaris.

Trobes encertat que el PSM hagi entrat a l'equip de govern?

 • No (52%, 72 Vots)
 • (49%, 68 Vots)

Nombre de votants: 139

Loading ... Loading ...

7 comentaris a “Nova enquesta Card.cat

 1. Davant es curiós ‘subidooooooón’ des vot del ‘no’ en un parell d’horetes, podem afirmar que card.cat pateix un síndrome mapau, jajajajajaj

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Perdo, que amb s’atac de rialles que m’ha pegat quan mirava ses votacions, m’he equivocat, me referia, evidentement, a des vot ‘si’

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • Pero q es això ?

    Ho heu vist? Ho heu vist?
    Però ho heu vist?
    sortirem a l’APM en aquest ritme

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. De totes maneres molt més important que els vots….ho serà la interpretació que, de tot plegat, en faci el PSM, no?

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • En aquest sentit supòs que el PSM ja deu haver sondejat, de forma interna, l’opinió dels seus afiliats i simpatitzants per forjar primer la seva decisió de pactar, i després per treurer-ne les interpretacions que consideri adequades, sense necessitat d’acudir a enquestes sense cap valor demoscòpic.

   Per això encara me costa més entendre que hi hagi gent interessada en devirtuar aquesta enquesta de forma tan basta i burda. I no em refereixo a card.cat, sinó que algú hagi pogut fer un fácil ‘reenviar’ a tots els seus afins perquè votin en un determinat sentit i així poder extreure una interpretació ben polida de cara al públic.

   M’apostaria un berenar a què divendres al matí, quan va pujar sobtadament el vot ‘si’, hi va haver més visites noves a card.cat que en tot el mes (gent que mai havia entrat a card.cat i que només hi ha entrat per votar). Beníssim, una monada, que voti qui vulgui…. Però li hauria de caure sa cara de vergonya a qui hagi utilitzat de forma tan partidista card.cat, que amb aquesta enquesta posava ben de manifest la seva, tan qüestionada, neutralitat.

   I si la pujada ‘a rebufo’ del vot del ‘no’ respon a la mateixa estretègia (aquí tenc els meus dubtes, perquè si ha passat, ha estat de forma molt més subtil), per la meva part, mereix la mateixa consideració crítica…

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Libel·lula…no es pot fer distinció, jo crec que ha estat la mateixa estratègia amb el “si” i amb el “no”…jeje, un avís massiu als afiliats que deia…” ala venga, hi ha una revista amb una enquesta, hi heu d’entrar i votar això…!!! “…jajajaja…quina forçada que te aquesta revista!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • efectivament… de subtil va tenir ben poca cosa tant el “sí” com el “no”. Aquesta vara de medir… que és d’enganyosa Libèl·lula!!! Ara bé, s’ha de reconèixer que la primera pujada “a la babalà” va ser del “sí”. Interessos ocults?
   I libèl·lula ,,, vols dir que la nostra neutralitat està tan qüestionada? Jo només he sentit queixar-se un sol ésser d’aquesta extensa fauna que habita Card.cat

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada