Una altra de tren

Es Govern espanyol sí que té doblers per gastar en es tren, res menys que 25.000 milions d’euros. Però tranquils, a sa Península, a ses Balears ni un cèntim. Tenen firmat que s’ha d’acabar es tren fins a Artà, però ara amb s’excusa de sa crisi, i de sa nostra riquesa, nosaltres només comptam per pagar. En això sí que solem ser des primers.

Però sa realitat és una altra: es nostres governants només estan en es poder pensant en Madrid (basta mirar sa política de sa llengua) i es Poble, ni tan sols dins es bar, protestam com se protesta a sa Península. Clar, uns dòcils com ses ovelles (perquè ses empreses, en un possible guany amb sa continuïtat des tren, no protesten, com una petita part de polítics ) i es governants, sempre només pensant en es pega es bot a sa Capital. Idò així mos va.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada