15 comentaris a “Enhorabona!

 1. Enhorabona a des papa i a sa mama, saludos a s’hereva de s’imperi card.cat i coratge sobretot a sa mare, ja era dur cuidar en Pau tot sol….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Ai cigonya molta rao tens, na Maria tendrà una feinada, però l’important es que tot ha anat bé i que aquesta nina tendrà molts de tios i tietes.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Lo primer de tot, anorabona a se Mare, en son Pare i a se Nina, lo segon això me asusta i me preocupa; Perquè jo fins el any passat vos deia es juvenilets; Però si cada dos per tres hi ha papas nous….. no vos podre considera, com es meus juvenilets, i jo vos dunc unas quantes voltes devan, i no me atur.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 4. Perdonau q hagi tardat tant a contestar-vos, però aquesta filla meva tenia ganes d’anar a veure com havia quedat aquest hospital nou de Son Espases.
  Al final sembla q la cosa millora i aviat en sortirem. I a pesar del susto,Tot va bé si acaba bé.
  De totes maneres, gràcies a tots per les felicitacions. Només vos puc dir q la nina ha sortit guapa com son pare i punyetera com sa mare (je je). Esper poder estar prest amb tots vosaltres en aquesta revista (a pesar q ja he vist q vos en desfeis perfectament sense es Presi )

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada