Desastre ecològic: mortaldat de peixos al Riuet de S’Illot

El divendres dia 7 de setembre, a l’horabaixa veïnats de S’Illot avisaren al 112 davant la mortaldat de peixos al Riuet de S’Illot i la forta olor que hi havia a la zona.

Poc després arribaven membres de la Policia Local de Manacor, acompanyats pel delegat de S’Illot, Joan Ginard. Al mateix temps feien acte de presencia membres de la Policia Local del terme municipal de Sant Llorenç. Poc després arribà la Guàrdia Civil i es va procedir a acordonar la zona envoltant el riuet de damunt la platja.

El delegat de Manacor, Joan Ginard ens va dir que  dissabte dematí es recollirien mostres d’aigua per analitzar les causes que havien creat aquest desastre ecològic. I que els treballadors del manteniment de la platja de S’Illot, procedirien a retirar els peixos morts, i s’abocarien aigua salada al riuet per tal de intentar evitar  el fort olor i la mala imatge turística que oferia la zona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada