Velles imatges. El dia del Gall

Ateses les nombroses respostes (cap ni una) s’aplicarà allò de “vols sopetes?”

Bé, idò seguint amb les informacions d’en Pere Nadal “Castell”, de dalt a baix i d’esquerra a dreta hi ha:

Sor Joana, en Pedro José “Socies”, Jona Mascaró, Andreu Melis, Gaspar Melis, Jaume Ferrer, Antoni Font, Quillem “Quart”, Miquel Umbert, Tomeu “Paler”, Pedro “de Son Roca”, Pere “Castell”, Tomàs Bauzà, Mateu “de s’Esteparó”, Guillem “Gorrió”, Miquel “Mandai”, Martí “Molinet”, Sebastià “Pomar”, Bernat Brunet,  Sebastià Rigo, Rafel “Gabellí”, Sor Leonor, Jaume “Papalló”. Acotats: Pere Nadal “de sa Cova”, Sebastià “Set soles”, Agustí Domenge, ——, Antoni “Marimon”, Pep “Soler”, Joan Mascaró, Antoni (cosí d’en Gostí”) i ——

 

5 comentaris a “Velles imatges. El dia del Gall

  • El dia del gall, que si malament no record, era el dia de Sant Tomás, últim dia de classe abans de començar les vacances de Nadal, tots els nens i nenes que anaven a escola, tant si anaven amb les monges (fins a la primera comunió) o si ho feien a l’escola pública o privada, era “obligació” portar als docents un present: el gall més maco del corral dels pares o dels padrins
   Idó, que no es guapo aixó?, i fa mudat.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada