Arengades a la Ravigota

S’estrenyen ses arengades en un pedàs, procurant poder llevar sa més escata possible. Dins un bol o escudella, se mescla una part d’ oli i una de mostassa, se posa en es caliu, i amb un pincell, anau untant. És una manera diferent de torrar arengades.

Com que ha estat molt breu, vos n’apuntaré una altra: ENSALADA DE LA MAR. Posau dins un plat pla una grapadeta d’enciam tallat a la Juliana, mitja safarnària, també tallada a la Juliana, un palo d’extracte de cranc, o de dolç de la mar, també tallat a la Juliana, un poc d’oli, i un poc de sal, al gust.  Bulliu una gamba d’ aquestes de torrar, o sia grosseta. Mentre  ses gambes se bullen, feis una salsa rosa, posau una fulla d’ensalada risada, i morada, a cada corneló des plat. Després pelau ses gambes, les passau per sa salsa rosada, i les componeu en es centre des plat, demunt cada una, de ses fulles morades, i posau una anxoa, de llauna, i a s’altra part, un espàrrec blanc, també passat per sa salsa rosa. És una molt bona ensalada.

Es consell d’aquesta setmana és: es peix fresc brilla, té es ulls vius, sa carn és forta, té ses agalles vermelles, i fa un agradable olor a la mar. Esper vos servesqui per qualque cosa. Bé, fins sa pròxima.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada