Concert de la Coral Llorencina

Amb un públic que gairebé omplia l’església de Sa Coma, ahir horabaixa la Coral Llorencina, acompanyada per un quintet instrumental format majoritàriament per llorencins, va oferir un concert integrat per cançons poc més o manco modernes, el mateix que havia ofert feia exactament un mes a l’església de Sant Llorenç per tancar les festes patronals.

En el concert, dirigit per Miquel Bauçà, s’interpretaren les obres següents: Escolta-ho en el vent, de B. Dylan, Solamente una vez, d’A. Lara, Volver, de C. Gardel, Un beso y una flor, de J.L.Armenteros, Chiquitita, de B. Anderson, My way, de C. François, Yesterday, P. McCartney, Boig per tu, de P. Sala, L’estaca i Que tinguem sort, de Ll. Llach, Paraules d’amor, de J.M. Serrat i Bon dia, de Ll. Gavaldà.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada