Activitats extraescolars 2012-2013 del CEIP Mestre Guillem Galmés

A continuació podeu veure el quadrant de les activitats extraescolars del curs 2012-2013 del CEIP Mestre Guillem Galmés. Per veure la versió en PDF clicau a continuació Activitats-extraescolars-2012-2013 .

 

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Serafí Lliteres representant AMIPA Sant Llorenç. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Un comentari a “Activitats extraescolars 2012-2013 del CEIP Mestre Guillem Galmés

  1. Com podreu veure he modificat el document ja que sembla que em vaig errar quan vaig posar el nou horari de teatre d’enguany i no vaig llevar el de l’any passat. De totes formes na Rosa ja m’ha dit que informarà a tots els pares d’aquesta errada. L’horari que hi ha ara és el correcte, just s’ha modificat aquesta hora del teatre. Perdonau les molèsties.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada