Inici de la matrícula dels cursos de Català

El Centre d´adults de Sant Llorenç té previst fer un curs de Català nivell C1 del 8 d´octubre a l´1 de febrer. El curs serà semipresencial i tendrà una durada de 35 hores. S´impartirà al Centre d´adults els dijous de 18 a 20´30 hores.Per a matricular-se en aquest curs us podeu dirigir al carrer clavell,5 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores del 10 al 28 de setembre.

2 comentaris a “Inici de la matrícula dels cursos de Català

  • Supòs que telefonant al centre d’adults de sant llorenç te poden ajudar (971 56 90 83).
   Si no, jo conec l’Escola de Mallorquí de Manacor i el centre d’adults de Manacor (CEPA Manacor) que solien fer cursos d’aquests. També el COFUC a nivell de tot Mallorca. Si poses aquests noms per internet segur q en trobaràs informació.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada