Presentació de les XXXIII Festes del Turista Badia de Cala Millor

Avui dijous a les 17:00 hores a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor tindrà lloc la presentació de la 33è ediciò de les Festes del Turista Badia de Cala Millor.

Unes festes que a l’actualitat han perdut l’encant de les desfilades que s’organitzaven els primers anys amb la participació de comerciants i hotelers. A més, les “misses” dels respectius hotels desfilafen en elaborades carrosses  pels carrers comercials dels termes de Son Servera i Sant Llorenç.

Els temps canvien i els polítics, hotelers i comerciants han cercat noves formes d’enganxar clients i sembla pels resultats de l’any passat que la TURISTAPA funciona i a més enguany anuncien. OKTOBERFEST.

Card.cat us oferiren puntal informació dels actes a celebrar a n’aquesta XXXIII edició.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada