Presentada la Primera Oktoberfest de Cala Millor

Presentada la I OKTOBERFEST de Cala Millor

Ahir horabaixa es va presentar la I Oktoberfest de Cala Millor a l’auditòrium Sa Màniga. En representació de l’Ajuntament de Son Servera hi assistiren la regidora de Turisme, Marga Vives i el batle, J. Barrientos; per part de l’Ajuntament de Sant Llorenç, el regidor de Turisme, Colau Bordal i el gerent de l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor, Antoni Sansó; i en representació del Grup TRUI, Miquel Jaume. 

La regidora serverina, Marga Vives va agrair que una empresa privada, en aquest temps de crisi, es fes responsable de l’organització  del primer Oktoberfest de Cala Millor, ja que, a més, ha suposat 50 llocs de feina durant 10 dies per persones a l’atur. El regidor llorencí, Colau Bordal destacà la importància promocional i la repercussió turística que tindrà per a la zona.

En Miquel Jaume, en nom  de l’empresa TRUI, agraí les facilitats dels ajuntaments per aquest projecte que organitzen per primera vegada, ja que a les tres darreres edicions celebrades a la zona de Palma n’havien estat col·laboradors.

Per l’Oktoberfest s’ha instal·lat una carpa de 900m2 (15x60m), dels quals 250m2 són per cuines i  barres d’atenció als clients. La carpa tindrà una capacitat per unes 560 persones.

 L’Oktoberfest estarà oberta del 21 al 30 de setembre. Els dies festius de 12:00h a 01:00h i els dies feiners de 17:00h a les 24:00h. es poden fer reserva de taules al tel. 971 60 55 06.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada