Concert de la coral Gent Gran de Sa Coma a Son Carrió

Amb motiu de les Festes de Sant Miquel de Son Carrió, la coral de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma oferí un concert.

Fotos: Bartomeu Riera

És el segona vegada que la coral de Sa Coma actuà a Son Carrió; la primera fou l’any 2010. La coral, dirigida per Margalida Barceló i acompanyada al piano per la seva filla, Margarita Roig i el seu nét, Pau Vallabona, oferí un programa variat, que a més de les tradicionals havaneres va incloure entre altres el tema de la pel·lícula, Titànic, Zarabanda de Haendel, S’Estalella d’en Tomeu Penya, etc. Acabaren l’actuació, que fou molt aplaudida, amb l’Himne a Sant Miquel. La coral compta actualment amb 38 components, cinc dels quals són de Son Carrió.

Pau Vallbona a l’assaig previ a l’actuació:

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada