Un camí de 14 dies

Jubilats per Mallorca va concloure ahir vespre al monestir de La Real la segona marxa de “Camins contra mentides”.Jaume Bonet, Tomeu Amengual i Josep Planas arribaren al final de la ruta després de catorze dies. Al monestir de La Real foren rebuts per un centenar de ciutadans encapçalats pel pare Joan Francesc March.

Jubilats per Mallorca explicaren la bona rebuda que han tengut en els diversos indrets per on han passat i recalcà que són ciutadans del món perquè “estaríem disposats a aprendre la llengua d’allà on anàssim  a viure”. També es mostraren optimistes perquè han detectat que el poble no es resigna davant la situació que vivim. El pare March afirmà que els caminants eren uns defensors de la llengua i la cultura, a diferència dels que governen que només són defensors dels fems.

Jubilats per Mallorca té previst encetar una tercera ruta en dates properes.

Un comentari a “Un camí de 14 dies

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada