Exposició de l’escultor, Joan Oliver a la Galeria Sacma de Manacor

 La Galeria Sacma  de Manacor inaugurà la temporada d’exposicions  amb l’obra de l’escultor Joan Oliver

Divendres 5 d’octubre tingué lloc a la galeria Scama (Carrer Bosch, 5 1er.) la inauguració de la temporada 2012-2013 amb la mostra l’escultor, Joan Oliver titulada “Enxarxats Encaixats”. L’escultor natural de Sa Cabaneta va néixer l’any 1978. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ha realitzat una dotzena d’exposicions individuals i participat a nombroses exposicions  col·lectives a Madrid, Barcelona, Girona i Mallorca. També exposà la seva obra a Suècia, Cuba i França.

Presentà l’exposició Antoni Sansó, el qual destacà que: “Oliver, modela el ferro per oferir-nos uns resultats prou interessants on hi té molta importància el procés creatiu. El ferro, en les seves mans, possibilita una expressivitat de les formes, el volum i l’espai amb vida pròpia”.

L’exposició romandrà oberta fins al 2 de novembre, es pot visitar de dimarts a divendres de18 a 20 h, i els dissabtes amb visites concertades de 10’30 a 12’30 h.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada