El policia municipal, Pedro Gomila, es jubila

           Després de 31 anys de servei es jubila el policia municipal:

 Pedro Gomila Gomila

Pedro Gomila Gomila, aprovà les oposicions el  26 de juny de l’any 1981, passant a formar part de la Policia Municipal de Sant Llorenç des Cardassar. Començà fent servei a Son Carrió i aviat el destinaren a S’Illot, Sa Coma i Cala Millor, en aquell temps eren dues colles de joves municipals que feien aquest servei. Més endavant els polítics unificaren el treball dels policies  municipals  dels dos termes (Son Servera i Sant Llorenç).

Va viure de primera mà el boom turístic de la zona costanera. Cala Millor només arribava fins a l’hotel Bahia del Este.

Pel que fa a sa Coma pràcticament l’ha vista créixer. El primer hotel turístic el Royal Mediterráneo s’inaugurà l’any 1986.

Amb aquest 31 anys de serveis ha estat a les ordres de cinc batles: Ignasi Umbert, Bartomeu Brunet, Bartomeu Pont, Miquel Vaquer i Mateu Puigrós.

En Pedro Gomila ha estat un bon policia municipal  que estimava molt la seva feina. Sempre de tracte amable i servicial amb la gent. És una persona que s’ha fet apreciar. El passat 2 d’octubre es va jubilar i divendres, dia 19, l’ajuntament, li retrà un homenatge, així com a  la tresorera municipal, Aina Femenies que també es jubila aquest mes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada